29 Mayıs 2011 Pazar

Assos 2011 Mayıs-Kadırga Koyu-

Assos'a bu herhalde üçüncü gelişim.. Her seferinde farklı heyecan yaratmıştır bende. İlk iki sefer iki kişiydik bu sefer ArabadaÜçKişi..Her zaman aynı yerlerde konaklamak ve yemek yemek gibi bir saplantımız olmadığı için bu sefer Kadırga Koyu denilen uzunca bir plaja sahip sit alanı ilan edilmiş olan bölgeden Hunters Otelden yer ayarladım. Fakat yapmış odukları restorasyon çalışmaları yüzünden olacak ki aile odası adını verdikleri minnacık ve pis odalarda  bir gece kaldıktan sonra direkt topukkkk...Bu duruma  sundukları alalade sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de etkili oldu desem yalan sayılmaz yani..




20 Mayıs sabahı yaptığımız birkaç araştırmadan sonra Grand Assos Oteli'nde sahibi olan Bayramın Yeri-Kadırga Otel- de karar kıldık. Nisbeten daha iyi yemek,servis ve temizlik sunuyorlar. Ayrıca deniz suyu ile doldurdukları mini bir yüzme havuzu da mevcut.Hem de aynı fiyata 75 TL.




Kadırga Koyu araba ile Behramkale'ye sadece 5 dk. mesafede. Benden tavsiye bazı sitelerdeki konuk yorumlarına aldanıp önceden rezervasyon yapıp gitmeyin. Oraya gidin,gezin,inceleyin ve pazarlık yapın..Butik Otel lafına da pek fazla inanmayın..zira butik olabilmeleri için bayağı bir mesafe katetmeleri gerekiyor gibi. Sit alanı olmak çöp alanı olmak anlamına mı geliyor anlayamadım... Lanet olsun içimdeki Assos Sevgisine..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder